Remonttisiivoukset


Remontin aiheuttama hienojakoinen pöly, jota remontoinnista syntyy edellyttää perusteellista siivousta. Hienojakoisuutensa vuoksi pöly leviää koko asuntoon lattialistoista aina kaappien sisäosiin asti.

Remonttisiivous on työnä vaativaa ja edellyttää siivoojilta niin ammattitaitoa kuin pitkäjänteisyyttäkin. Remonttisiivous edellyttää usein myös hengityssuojaimien ja suojahaalarien käyttöä. Siivouskaluston tulee olla remonttisiivoukseen tarkoitettua, sillä tavallinen koti-imuri ei kestä remonttipölyn aiheuttamaa kuormitusta.

Remonttisiivouksen yhteydessä puhdistetaan tavallisesti myös kaapistot sekä sisä- että ulkopintojen osalta.
Remonttisiivous edellyttää huomattavasti pidemmän työajan kuin tavanomainen siivous. On myös huomioitavaa, että mopit, liinat ja muu kalusto tulee olle erityisesti remonttisiivoukseen tarkoitettua. Remonttisiivoukseen käytettävä työaika tavanomaisessa asunnossa on 5-7 m2 / työtunti. Näin esimerkiksi 100 m2 asunnon perusteellinen siivous voi viedä jopa aikaa 15-20 tuntia.
Suuri työmäärä johtuu siitä, että asunnon jokainen pinta on puhdistaa huolellisesti. Mikäli työtä ei suoriteta perusteellisesti jää asunnon pinnoille pölyä, joka heikentää sisäilman laatua.

Perusteellinen remonttisiivous edellyttää käytännössä myös ikkunoiden pesua. Hienojakoinen remonttipöly tarttuu tehokkaasti ikkunanpintoihin, joista se pesemättömänä leviää vähitellen asuntoon.
Yleensä työlle täytyy vielä laskea erikseen ikkunoiden pesut.

Suuri merkitys on sillä, miten vapaa tila on siivouspartion saapuessa. Voit nopeuttaa työtä olennaisesti vapauttamalla tilan suojamuoveista, pahveista ja muista ylimääräisistä esineistä. Mitä vapaampi tila on, sitä tehokkaammin ja nopeammin siivouspartiomme kykenee työnsä suorittamaan. Remonttisiivous on lähtökohtaisesti perusteellisimpia ja vaativimpia siivouksia.

Huomioitahan, että remonttisiivous on mahdollista suorittaa vasta, kun tila on täysin valmis. Tilassa ei voi olla koneita, laitteita tai rakennusmateriaaleja siivoustyön alkaessa. Myöskään asunnossa ei tule tehdä mitään rakennustöitä remonttisiivouksen aikana. Mikäli rakennusmiehet työskentelevät asunnossa remonttisiivouksen aikana, koko siivoustyö menee helposti hukkaan.
Suomalaista palvelua

tilaajavastuu

kotitori
Taidox on vuonna 2003 perustettu tamperelainen yritys. Tuotamme laadukkaita
siivous- ja puhtaanapitopalveluita asiakkaillemme tehokkailla menetelmillä. Taidox
on rekisteröity tavaramerkki ja Suomen franchising yhdistyksen ehdokasjäsen.